Het labelterrein heeft vijf velden van verschillende groottes, drie kampeervelden, één bosperceel met plek voor 4 tenten en een bivakterrein. Hieronder kunt u een foto van elk veld zien.  De sanitaire voorzieningen zijn te vinden in Scoutinghiem, wat zich naast de velden bevindt. Een plattegrond kan hier worden gevonden

De schapenweides

De Schapenweides zijn verdeeld in twee kampeervelden, Schapenweide I en Schapenweide II. Beide kampeervelden hebben de beschikking over een watertappunt, veldverlichting en een stopcontact voor kleine elektronische apparaten (telefoonladers). Op deze velden mag – onder voorwaarden – ook in vuurbakken gestookt worden.

 

Schapenweide I  

kampeervelden schapenweide 1

Schapenweide II

kampeervelden schapenweide 2

Zonneweide

Dit veld ligt tussen het gebouw, de kampvuurkuil en het dennenbos. Op dit veld mag – onder voorwaarden – ook in vuurbakken gestookt worden.

Dennenbos

Voor de echte natuurbeleving kan er ook gekampeerd of gebivakkeerd worden in ons eigen dennenbos. Het bos bestaat uit een aantal open plekken waar tenten of een bivak kunnen worden geplaatst. Vanwege brandgevaar mag er op dit kampeerterrein niet worden gestookt. De bomen mogen worden gebruikt voor pionier objecten zolang de bast van de bomen wordt beschermd met bijvoorbeeld jute.

kampeervelden dennenbos

Bivak Holtrop

Bivakterrein  van 15 X 8 meter met vrij uitzicht over de weilanden aan de achterzijde. Bereikbaar via een smalle loopbrug in het Dennenbos. Stoken op hout niet toegestaan.

kampeervelden holtrop

 

Bivak Holtrop